Alt innen bokføring, fakturering og rapportering.

Regnskapstjenester

Vi hjelper deg med alle delene av regnskapet

Meese AS leverer høy kvalitet på regnskapet, og våre medarbeidere hjelper deg med relevante rapporter for å kunne gi deg som kunde et godt økonomisk beslutningsgrunnlag for bedriftens stadig mer komplekse utfordringer.

Bokføring

Transaksjonene din bedrift gjør fører til inntekter og kostnader, og dokumentene som produseres som en følge av driften i ditt selskap må bokføres etter gitte lover og regler, samt lagres. Det vi sitter igjen med etter denne prosessen er regnskapet.

Fakturering

Vi hjelper deg med faktureringen, og bruker systemer for fast fakturering. Vi arbeider med flere store kundegrupper, og følger alle lover og regler som er nødvendige for at en faktura skal være gyldig.

Purring og inkasso

Det viktigste for bedriften er å få inn penger fra kunder. Vi har gode forbindelser med inkassobransjen som gjør at du får inn pengene du har til gode på en effektiv måte, men som også viser hensyn til kundens eventuelle utfordringer.

Rapportering

Det er viktig å ha oversikt over bedriftens økonomiske situasjon på ønskede tidspunkt, samt å ha gode regnskapsrapporter om man ønsker økt finansiering fra långivere. Vi hjelper deg med dette.

Betaling og remittering av regninger

Hvis din bedrift mottar store mengder fakturaer fra leverandører, vil det ta mye tid å betale disse i nettbanken. Våre regnskapsprogrammer kan integreres med din bank. En prosess der bedriften må godkjenne alle fakturaer som skal remitteres, sikrer at kun det som skal betales blir betalt. Daglig leder eller andre i bedriften kan godkjenne fakturaer i app eller på web. Remittering gjør det også enklere å ha oversikt over bedriftens likviditet, da alle fakturaer kommer inn i regnskapet før betaling.

Offentlige oppgaver inkludert merverdiavgift

Det er viktig å ha oversikt over bedriftens økonomiske situasjon på ønskede tidspunkt, samt å ha gode regnskapsrapporter om man ønsker økt finansiering fra långivere. Vi hjelper deg med dette.

Er det noe du lurer på angående våre regnskapstjenester?

Ta kontakt i dag!

Kontakt oss