Tripletex

Et komplett skybasert økonomisystem

Effektiviser hverdagen med Tripletex

Med Tripletex får du full kontroll over økonomien. Tripletex er et skybasert regnskapssystem som kan tilpasses til bedriftens behov, og gjøre hverdagen din enklere. I utviklingen av Tripletex har man fokusert på å lage et mest mulig tilgjengelig, stabilt og brukervennlig økonomisystem, og Tripletex kjent for sine mange integrasjonsmuligheter. Modulene for faktura, regnskap, timeføring, lønn og prosjektstyring er sømløst integrert med hverandre, og du velger selv hvilke du vil bruke. Tripletex leverer også spesialtilpassede bransjeløsninger for elektrikere og rørleggere.

Sertifisert Tripletex partner

Tripletex er et godt valg dersom du ønsker å ha full oversikt og eventuelt gjøre deler av regnskapet selv. Tripletex er et skybasert og fleksibelt økonomisystem som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner.

Logo - Tripletex

Med Tripletex får du

 • Tilgang overalt, både på PC og mobil.
 • Enkle og delvis automatiserte prosesser for timeføring, reiseregning og utleggsføring.
 • Automatiske betalingsløsninger der du kan føre og betale regninger i én operasjon.
 • Elektronisk utsendelse av faktura og offentlige oppgaver.
 • Effektiv elektronisk bilagsregistrering.
 • Oversiktlig rapportering.
 • Sømløs integrasjon mellom handlingene i systemet.

Sømløst samarbeid med regnskapsfører

Tradisjonelt sett har regnskapsførere og kunder samarbeidet lite om regnskapsføring. Ofte har ikke kunden engang hatt tilgang til systemet, og dermed gått glipp av en viktig mulighet til å kontrollere og analysere egne data. Med Tripletex, derimot, vil vi sammen sette opp en enkel rollefordeling mellom dere som kunde og oss som regnskapsfører og jobbe sammen i systemet. På denne måten kan vi definere grensene for samarbeidet basert på din bedrifts behov.

Det ideelle økonomisystemet

Tripletex består av mange ulike moduler og tilleggstjenester, og du velger selv hvilke du vil bruke. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, og på denne måten passer Tripletex for alle – fra de aller minste til de større bedriftene. Og best av alt: du betaler kun for det du trenger!

Viktige moduler og funksjoner i Tripletex

Regnskap og faktura

Tripletex består av mange ulike moduler og tilleggstjenester, og du velger selv hvilke du vil bruke. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, og på denne måten passer Tripletex for alle – fra de aller minste til de større bedriftene. Og best av alt: du betaler kun for det du trenger!

Lønn og reiseregning

Tripletex sitt funksjonelle lønnssystem sparer bedriften for kostnader og legger til rette for enkle og oversiktlige lønnsutbetalinger. Det hele gjøres ut fra dine behov.

Med Tripletex reiseregning kan du føre godtgjørelser og utlegg i samme skjema, laste opp kvitteringene som vedlegg, og selv bestemme når reiseregningen skal utbetales.

Prosjektstyring og timeregistrering

Med prosjektstyring kan du enkelt opprette prosjekter med prosjektdeltakere, kunder, ordre og fakturaplaner. I tillegg kan du følge prosjektets utvikling helt automatisk.

Tilleggstjenester

 

I Tripletex kan du enkelt aktivere de tilleggstjenestene du trenger for utvidet funksjonalitet, og tilpasse systemet til din bedrifts behov. På den måten får du akkurat det systemet du ønsker deg.

Elektronisk bilagsmottak

Scann inn eller send alle bilag rett i kontoen din via e-post, og få et heldigitalt regnskap.

Direkte remittering

Før bilag og betal regningen i én og samme operasjon, direkte fra Tripletex.

eFaktura/EHF

Send elektroniske fakturaer klare for betaling i kundens nettbank eller økonomisystem, og øk sannsynligheten for å få betalt i tide.

KID-nummer

Spar tid ved å redusere manuelt arbeid forbundet med betalingsoppfølging.

Tripletex for VVS og elektro

Tripletex tilbyr også et bransjetilpasset webbasert arbeidsverktøy for deg som jobber i VVS- eller elektrobransjen. Enten du kun har behov for et fakturaprogram, eller du trenger flere verktøy som timeføring og regnskapsføring.

I Tripletex får du tilgang til

 • Timeføring

 • Ordre- og prosjektverktøy

 • Fakturering

 • Regnskap

 • Reiseregning

 • Lønn

Sluttkontrollskjema

I Tripletex har du tilgang til sluttkontrollskjema for bransjen. Bilder du tar på plassen, dokumenter du får fra entreprenører og tegninger som skannes inn til løsningen, kan sendes på e-post til din egen e-postadresse. Alt blir da lagret på ett sted, slik at du kan laste opp dokumenter og bilder som skal sendes som vedlegg. Tripletex har også en integrasjon med Boligmappa, slik at dokumenter kan lastes opp direkte fra Tripletex til Boligmappa.

Grossistintegrasjon

Med direktekobling mot dine viktigste grossister, kan du bestille varer direkte fra Tripletex. På Tripletex-kontoen din kan du se produktkatalogene og bestille de varene du trenger, og siden Tripletex også kan brukes både på nettbrett og smarttelefon, kan du legge inn bestillinger på farten.

Les mer

Vil du vite mer andre økonomisystemer vi bruker?

Les mer her!

Økonomisystemer